Ανακαινίσεις κατοικιών

Στην NORTH λειτουργούμε με γνώμονα τις ολιστικές υπηρεσίες, συνεργαζόμαστε με τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου και λειτουργούμε με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητα του χώρου σας. Σας εγγυόμαστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την καθημερινότητά που πραγματικά θέλετε!

Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επιλεγμένοι προμηθευτές μας, έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και του χρόνου παράδοσης του έργου. Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως,

Το σχεδιαστικό μας τμήμα είναι έτοιμο να σας προτείνει ένα μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό της κατοικίας σας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας..Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεφθεί ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας…

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος και στο Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος)

Επικοινωνήστε μαζί μας
Μελέτη Κατάστασης Χώρου

Σχεδιασμός Ανακαινισμένου Σπιτιού

Αρχικά, κατόπιν συνεννοήσης με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, επανασχεδιάζεται ο χώρος ώστε να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες του, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και υλικά.

Οπτοπλινθοδομές

Οπτοπλινθοδομές

Κτισίματα εσωτερικά και εξωτερικά απαιτούνται να γίνουν για την μετατροπή διαρρύθμισης του χώρου ή αποκατάσταση και επισκευή παλαιάς τοιχοποιίας που ενδεχομένως έχει υποστεί ζημιά.

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Ανάλογα με την μορφή της ανακαίνισης, τοποθετούνται σωλήνες εγκατάστασης θέρμανσης, πίνακας υδροληψίας, παροχές για ηλιακό θερμοσίφωνα. Επιπροσθέτως πραγματοποιείται η εγκατάσταση των νέων υδραυλικών κουζίνας και των νέων υδραυλικών σωλήνων λουτρού – wc (που είναι σημαντική σε οποιαδήποτε ανακαίνιση μπάνιου όταν το λουτρό μετράει αρκετά χρόνια κατασκευής).

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Πραγματοποιείται η εγκατάσταση νέου πίνακα διανομής, η εγκατάσταση παροχών φωτισμού και πριζών διαφόρων λειτουργιών(τηλεφώνου, συναγερμού, πυρανίχνευσης, a/c, κ.λ.π.) αναλογικά στο κάθε δωμάτιο με βάση τις εκάστοτε ανάγκες.p;

Καθαιρέσεις

Καθαιρέσεις

Σημαντικός αριθμός των ενδιαφερομένων, επιθυμεί την αλλαγή διαρρύθμισης της οικίας του που συνήθως πηγάζει απ’ την διαμόρφωση ενιαίου χώρου κουζίνας-καθιστικού, μεγέθυνση ή σμίκρυνση κάποιου δωματίου κ.λ.π.

Επί το πλείστον, οι καθαιρέσεις των δρομικών τοίχων συμβάλλουν στην ριζική αναδιαμόρφωση του σπιτιού ώστε να είναι ευρύχωρο, λειτουργικό και καλαίσθητο πάντα βάση των προσωπικών επιλογών του καθενός. Σημαντικός παράγοντας των καθαιρέσεων είναι να μην επηρεάζουν την στατικότητα του κτηρίου.

Αποξηλώσεις

Αποξηλώσεις

Οι αποξηλώσεις είναι ένα άρρηκτο κομμάτι της ανακαίνισης εφόσον προηγούνται όλων, με σκοπό την απογύμνωση των χώρων. Αποξηλώσεις  εξωτερικών στοιχείων (έπιπλα κουζίνας, ντουλαπών) και εσωτερικών στοιχείων(ηλεκτρολογικών καλωδίων, υδραυλικών σωληνώσεων). Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται η διάνοιξη τμημάτων τοίχων ή δαπέδων.
Βασικές αποξηλώσεις σε μία πλήρη ανακαίνιση είναι:

  • Αποξήλωση λουτρού – wc
  • Αποξήλωση επίπλων κουζίνας, ντουλαπών, εσωτερικών κουφωμάτων
  • Αποξήλωση πλακιδίων, μαρμάρων, μωσαϊκών, ξύλινων πατωμάτων
  • Αποξήλωση ηλεκτρολογικών στοιχείων
  • Λοιπές αποξηλώσεις κατά περίπτωση
Επιχρίσματα

Επιχρίσματα

Εν συνεχεία, επισκευάζονται τοπικά τα μερεμέτια μικρής έκτασης και σαθρών σημείων και επανασοβαδίζονται οι τοίχοι που έχουν πολλά επισκευαστικά σημεία ή όταν ο σοβάς έχει αφαιρεθεί πλήρως όπως στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης λουτρού.
Να σημειώσουμε ότι σημαντικοί παράγοντες για το σωστό σοβάτισμα είναι εκτός από της κλασσικής μεθόδου που χρησιμοποιείται (πεταχτό – βασική στρώση-τελική στρώση) να ενισχύεται με υλικά που δημιουργούν αύξηση της πρόσφυσης και της αποφυγής δημιουργίας τριχοειδών ρωγμών.