Τουρισμός

Η  ΝΟΡΤΗ διαθέτει αξιοσημείωτη και πολυετή εμπειρία στην αδειοδότηση, μελέτη, επίβλεψη κατασκευή και ανακαίνιση εγκαταστάσεων που ανήκουν στον Τουριστικό κλάδο, όπως Ξενοδοχεία, Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα και Εγκαταστάσεις Ειδικής Τουριστικής Υποδομής (Συνεδριακά Κέντρα, Τουριστικοί Λιμένες, Εγκαταστάσεις Ιαματικού Τουρισμού). Συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε κάθε στάδιο ωρίμανσης ενός νέου έργου ή κατά τη διάρκεια λειτουργίας υφιστάμενων τουριστικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

  • Ξενοδοχεία
  • Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα
  • Εγκαταστάσεις ειδικής τουριστικής υποδομής (Συνεδριακά Κέντρα, Τουριστικοί Λιμένες, Εγκαταστάσεις Ιαματικού Τουρισμού)
  • Boutique Ηotels
  • Οργανωμένες Τουριστικές Κατασκηνώσεις (Camping)
  • Ενοικιαζόμενα Επιπλωμένα Δωμάτια/Διαμερίσματα
  • Ξενοδοχειακά Τουριστικά Καταλύματα εντός παραδοσιακών κτισμάτων
  • Αυτοεξυπηρετούμενα Καταλύματα (Τουριστικές επιπλωμένες επαύλεις & κατοικίες)
  • Ξενώνες Φιλοξενίας Νέων (Youth Hostels)

Οι υπηρεσίες της NORTH στον ξενοδοχειακό κλάδο αρχίζουν με την τεχνική αξιολόγηση είτε ενός Αδόμητου γεωτεμαχίου για την εγκατάσταση νέου τουριστικού καταλύματος είτε μιας υφιστάμενης κτιριακής εγκατάστασης για μετατροπή της σε τουριστικό κατάλυμα. Ακολουθεί ο Έλεγχος Καταλληλόλητας του οικοπέδου/γηπέδου για την ανέγερση ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων. Παράλληλη η ΝΟΡΤΗ με το δίκτυο συνεργατών της είναι σε θέση να σας υποδείξει ακίνητα ή τουριστικά καταλυμάτα κατάλληλα προς επένδυση.

Οι έμπειροι μηχανικοί και συνεργάτες μας σας προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη για την Σύνταξη ενός ολοκληρωμένου και σωστά δομημένου επιχειρηματικού πλάνου (business plan) καθώς και Συμβουλευτικές υπηρεσίες για το στήσιμο των προδιαγραφών/υπηρεσιών και εξοπλισμού νέων καταλυμάτων ή την προσαρμογή των υφιστάμενων στις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα Κατοχύρωσης Έγκρισης Τίτλου Καταλύματος, Προαξιολόγηση Κατάταξης σε κατηγορία Αστέρων ή Κλειδιών και Τεχνική υποστήριξη Έκδοσης Πιστοποιητικού Κατάταξης στην επιθυμητή κατηγορία Αστέρων ή Κλειδιών και έκδοσης έγκρισης για ελληνικό πρωινό από το Ξ.Ε.Ε.

Συγχρόνως γίνονται όλες οι απαραίτητες παράλληλες ενέργειες όπως μελέτες κυκλοφοριακής σύνδεσης με το οδικό δίκτυο της περιοχής (κόμβοι, βεβαίωση εισόδου-εξόδου κτλ) ανάλογα με τη θέση του ακινήτου και το οδικό δίκτυο της περιοχής, μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για Έγκριση.

Περιβαλλοντικών Όρων (ΕΠΟ) ή Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ), μελέτες Επεξεργασίας & Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων . Γίνεται ο Έλεγχος των κτιριακών εγκαταστάσεων και τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών, εκδίδονται οι απαραίτητες οικοδομικές άδειες με τις αντίστοιχες Μελέτες Αρχιτεκτονικών και στατικών, Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων & Πυροπροστασίας.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τις Γνωστοποιήσεις λειτουργίας καταλυμάτων, καταστημάτων μαζικής εστίασης & αναψυχής και κολυμβητικών δεξαμενών, και Άδειες Γυμναστηρίων / Χώρων αισθητικής / Κομμωτηρίου εντός αυτών καθώς και την αδειοδότηση Στεγασμένων χώρων Στάθμευσης.

Κύριο αντικείμενο της NORTH είναι να σας προσφέρει Ολοκληρωμένη Κατασκευή και παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι» εξασφαλίζοντάς σας όχι μόνο για την ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση αυτού στο προκαθορισμένο κόστος, αλλά και την συμμόρφωσή του με την κείμενη νομοθεσία (νομιμότητα διαδικασιών, κατασκευών, συμμόρφωση με την άδεια λειτουργίας).

Μετά την ολοκλήρωση κατασκευής και αδειοδότησης του έργου, η ΝΟΡΤΗ είναι δίπλα σας παρέχοντάς σας υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας καθώς και υπηρεσίες παρακολούθησης της ενεργειακής κατανάλωσης/εξοικονόμησης της μονάδας σας.