Κατασκευσή Έργων

Η NORTH είναι μία εταιρία με πολυετή παρουσία στον κλάδο των κατασκευών. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την εργονομία, τη λειτουργικότητα των χώρων τους και την ενεργειακή τους αποδοτικότητα. Στην πολυετή ενασχόλησή μας με τον κλάδο των κατασκευών έχουμε αναλάβει όλων των ειδών τις κατασκευές, από την αρχή μέχρι και την τελική παράδοση του έργου.

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία, και το εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών και τεχνικών συνεργείων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ποιότητα κατασκευής, καθώς και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και του κόστους κατασκευής. Σε κάθε μας έργο φροντίζουμε να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας δομικά υλικά και να εφαρμόζουμε πιστά τις μελέτες.

Από την έναρξη των εργασιών μέχρι την τελική παράδοση του έργου, η επίβλεψη των εργασιών από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας είναι διαρκής και επισταμένη. Η δε συνεργασία μας με τον εντολέα του έργου και η ενημέρωσή του είναι συνεχής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα, την υπευθυνότητα και την ασφάλεια.

Κατασκευάστε το έργο σας
Κατασκευή πολυτελών Κατοικιών

Κατασκευή πολυτελών Κατοικιών

Η ποιοτική κατασκευή είναι για εμάς δεδομένη. Η πρόκληση που αναλαμβάνουμε είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Περισσότερα

Βιομηχανικά κτίρια
και αποθήκες

Επαγγελματικά – Βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει λύση σε κάθε ανάγκη, σε κατασκευές ανεξαρτήτως μεγέθους και χρήσης.

Περισσότερα

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων

Ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων

Η εμπειρία και η υπευθυνότητά μας σας εξασφαλίζει έναν χώρο ανανεωμένο και έτοιμο να αποτελέσει το εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Περισσότερα

Ανακαινίσεις
κατοικιών

Ανακαινίσεις κατοικιών

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδος και στο Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος)

Περισσότερα