Εξοικονόμηση & Παραγωγής Ενέργειας

Στο σύγχρονο περιβάλλον η παραγωγή και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι βασικές προτεραιότητες τόσο για βιωσιμότητα των οικονομικών δραστηριοτήτων (εμπόριο, υπηρεσίες, τουρισμός) όσο και για τις κατοικίες. Η Γ. ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΜΟΝ ΙΚΕ – NORTH με πλούσια εμπειρία στις επεμβάσεις εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σας ο οποίος θα σας προτείνει κοστολογημένες λύσεις εξοικονόμησης/παραγωγής ενέργειας θα σας εντάξει στο κατάλληλο πρόγραμμα επιδότησης και τέλος θα υλοποιήσει υπεύθυνα και ποιοτικά τις προτεινόμενες παρεμβάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την ένταξή σας στο κατάλληλο πρόγραμμα!

Προγράμματα:

  • Εξοικονομώ για επιχειρήσεις

  • Θέρμανση και ψύξη για τις επιχειρήσεις από ΑΠΕ

  • Φωτοβολταϊκά για επιχειρήσεις

  • Εξοικονομώ κατ’ οίκον

  • Εξοικονομώ – ανακαινίζω για νέους

  • Φωτοβολταϊκά για κατοικίες

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Εμπόριο - Υπηρεσίες

Εμπόριο – Υπηρεσίες

Δραστηριοποιείστε στον τομέα του εμπορίου και των υπηρεσιών; Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα επιδότησης ενεργειακής αναβάθμισης.

Περισσότερα

Τουρισμός

Τουρισμός

Το ενεργειακό κόστος είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την οικονομική επιβίωση των τουριστικών μονάδων! Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας προτείνουμε κοστολογημένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Περισσότερα

Κατοικίες

Κατοικίες

Εκμεταλλευτείτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα επιδότησης για κατοικίες όπως το «εξοικονομώ κατ’ οίκον» για να ελαττώσετε ή και να μηδενίσετε το ενεργειακό κόστος της κατοικίας σας.

Περισσότερα